Fødselsdag?

Afhold Deres fest hos os.

Fødselsdag

Hos Hotel Trapped elsker vi Fødselsdage og vi vil gøre alt for at give Dem en vidunderlig dag, hvis De vælger at holde Deres Fødselsdag hos os.

De skal naturligvis ogsaa have en Fødselsdagsgave hvis De vælger at besøge os paa Deres Fødselsdag, saa hvis De og Deres hold prøver et af vores Escape Rooms paa Deres fødselsdag, er Fødselaren uden beregning. Er Deres hold paa 2-3 Gæster er prisen kr. 500,00 hvis en af deltagerne har fødselsdag.

Ved bestillingen beder vi Dem oplyse at en af deltagerne har fødselsdag, samt at medbringe billedlegitimation ved ankomsten.

Til en rigtig fødselsdag hører sig naturligvis ogsaa varm Kakao og kage til, saa hvis De ønsker at fejre dagen sammen med Deres hold i vores store, hyggelige og ekslusive Reception, kan De tilkøbe vores Kaffe og Kagebord til kr. 600,00. 

Kaffe og Kagebordet bestaar af Sodavand, Kaffe, Te, varm Kakao med flødeskum samt Smaakager, Tørkager og Chokolade og der vil være rigeligt af det hele. 

Prisen for denne opdækning er kr. 75 pr. Gæst for den første time. Pr. efterfølgende time kr. 600,00. 

Tilkøb:

Mad: 

Smørrebrød: 8 forskellige 45 kr. pr. stk. (Højt belagt)

Lækre forskellige flute. 30 cm: 80 kr. pr. stk

Flot Lagkage til 8 Gæster (med knuste rutebiler med Frugtpynt eller banan og Nutella med Frugtpynt): 150 kr pr. stk.

Drikkevarer:

Øl 33cl: 25 kr. pr. stk.

Rød- & Hvidvin 70cl: 100 kr. pr. flaske. 

Champagne Canard-Duchéne Rose 70cl: 250 kr. pr. flaske.

Champagne Canard-Duchéne Charles VII Brut 70cl: 300 kr. pr. flaske.

 

Kagebordet skal forudbestilles minimum 2 dage før.

De kan kontakte os paa 4242 1014 eller skrive til os paa Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for mere info.