Fødselsdag?

Afhold Deres fest hos os.

Fødselsdag

Hos Hotel Trapped elsker vi Fødselsdage og vi vil gøre alt for at give Dem en vidunderlig dag. Hvis De vælger at besøge os paa selve dagen, skal De naturligvis ogsaa have en Fødselsdagsgave fra os. Hvis De og Deres Gæster prøver et af vores Escape Rooms, er Fødselaren uden beregning. Er Deres hold fx paa 4 Gæster hvoraf 1 Gæst har fødselsdag er normal prisen 800 kr. De skal kun betale 700 kr. 

Ved bestillingen beder vi Dem oplyse at en af deltagerne har fødselsdag, samt at medbringe billedlegitimation ved ankomsten.

Til en rigtig fødselsdag hører sig naturligvis ogsaa varm Kakao og kage til. Hvis De ønsker at fejre dagen sammen med Deres Gæster i vores store, hyggelige og ekslusive Reception, kan De gøre dette med vores Eksklusive Kaffebord.

Kaffe- Kage- Chokoladebordet bestaar adlibitum af Sodavand, Kaffe, Te, varm Kakao med flødeskum samt store fade med Smaakager, diverse Tørkager og masser af forskelligt lækkert Chokolade og der vil være rigeligt af det hele. 

Prisen er 150 kr, pr. Gæst, minimum 4 Gæster, 

Tilkøb:

Flot Lagkage til 8 Gæster med knuste rutebiler og Frugtpynt eller med Banan, Nutella med Frugtpynt): 150 kr pr. stk.

Flot Højtbelagt Smørrebrød: 45 kr. pr. stk. (8 forskellige slags)

Lækre forskellige Flutes. 30 cm langt: 80 kr. pr. stk

Drikkevarer:

Øl 33cl: 25 kr. pr. stk.

Rød- & Hvidvin 70cl: 100 kr. pr. flaske. 

Champagne Canard-Duchéne Rose 70cl: 250 kr. pr. flaske.

Champagne Canard-Duchéne Charles VII Brut 70cl: 300 kr. pr. flaske.

 

Kagebordet skal forudbestilles minimum 2 dage før.

De kan kontakte os paa 4242 1014 eller skrive til os paa Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for mere info.