Lille Alice... Helt alene i flammerne paa det brændende Hotel Trapped

Værelse 13

Kampen mod Mefisto

 Dette er ikke bare et Escape Room, det er en helt unik Rejse fyldt med spændende og anderledes opgaver igennem Værelse 13 og videre ud paa det gamle Sindssygehospital! Denne gang sætter Hotel Trapped standartet endnu højere, og De faar i Værelse 13 en Spændende og Eksklusiv oplevelse som De ikke ville kunne faa andre steder!

  Det var i Værelse 13 at den store Brand begyndte i 1919, Branden som ødelagde store dele af Det Gamle Hotel og forsagede 52 menneskers død, baade Gæster og Ansatte, Voksne og Børn. Ved den langvarig opbygning af Hotellet,  forsøgte man af flere omgange at genopføre Værelse 13, men det var umuligt og flere personer forsvandt sporløst derinde og da mange mente at Værelset var ondt, blev det lukket af og forseglet omhyggeligt. Værelse 13 skulle efter sigende ogsaa have en hemmelig forbindelse til det Gamle Sindssyge Hospital, som ellers blev lukket i 1895.

Hotel Direktøren fortæller ligeledes: "Vi har ikke haft overnattende Gæster i Værelse 13 siden Branden... Ikke frivilligt i hvert fald"

(Læs evt. Den Sande historie om Hotel Trapped her.)

v13 toilet

Kender De sagnet om Mefisto? 

 

Værelse 13 - Kampen mod Mefisto, er den flotte men dystre fortælling om den 11 aarige pige Alice Sølvquist, der har mistet sin Sjæl til Mefisto...

Kender De sagnet om Mefisto?   

Mefisto er den ondeste onde, Djævlen selv. Han har indfundet sig paa Hotellet og Kolding Gamle Sindssyghospital grundet alle de onde gerninger, der i tidens løb er blevet udøvet af bl.a. Overlæge J.H Seidelin og de andre grufulde Læger og Sygeplejesker, der har huseret der i tidens løb.

Mefistos ondskab har et meget stærkt greb over hele omraadet og det ham, der i 1919 udløse Branden paa Hotel Trapped. I det brændende Værelse 13 boede Alice sammen med hendes Barneplejerske Frk. Bodil Hansen. De forsøgte forgæves at undslippe flammerne, men det lykkedes ikke... Alice forsvandt sporløst i Branden og hendes unge sjæl blev fanget i Mefistos Ondskab.

Mange har sidenhen forgæves forsøgt at rede den unge piges Sjæl, men de er alle af uvisse grunde aldrig kommet ud af Værelse 13 igen. 

Nu har I muligheden for kæmpe jer vej ind i det forsejlede Værelse, og med Jeres kløgt, vinde kampen imod Mefistos ondskab og rede Alices Sjæl ud af Mørket. Værelse 13 - Kampen mod Mefisto er en flot visuel fortælling, hvor De skal den lange vej frem til Mefistos Kammer, og bekæmpe Det Onde.

v13 toilet

Priser:

2 Gæster 600 kr. (300 kr. pr. Gæst)

3 Gæster 600 kr. (200 kr pr. Gæst)

4 Gæster 700 kr. (233 kr pr. Gæst)

5 Gæster 800 kr. (160 kr. pr. Gæst)

6 Gæster 900 kr. (150 kr. pr. Gæst)

Vær opmæsrsom paa at tiderne klokken 19.00 & 20.15 koster 200 kr. mere pr. hold.

(Ved betaling med EAN-nummer vedlægges et gebyr paa kr.100,00)

Er I flere end 6 Gæster?

Saa skal I indeles i flere hold, og kan paa denne maader konkurrere imod hinanden paa tid. Dette er virkelig sjovt, og frembringer straks konkurrence-genet i alle. Vores Værelse er opbygget saadan at man kan konkurerer mod hinanden selvom man er i 2 forskellige Værelser. I kan ogsaa vælge alle at prøve samme Værelse, dette tager dog 1 time pr. hold. De ventende hold kan underholde sig med vores fine samling af brætspil, flipper- og retro-maskiner. Der kan ogsaa tilkøbes vores fine kaffe og kagebord som er rigtig hyggeligt at sidde ved.

Aaben alle Dage: 10.00-21.00 men kun ved forudbestilling 

Bestil online her, paa telefon: 4242 1014, eller med elektronisk brev paa Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Fakta:

Antal Gæster i Værelset: 2-6 Gæster

Anbefales for alle fra 12 aar.

Varighed ca. 60 minutter + introduktion og afsluttende snak.

Ankom venligst højst 10 minutter før Deres bestilte tid. De vil kunne blive mødt af en laast dør eller lukket port, hvis De ankommer mere end 10 minutter før den aftalte tid.

Ved ankomsten tages der altid et gruppebillede af jeres hold, dette billede sendes gratis til jer via SMS og Hotel Trapped er berettigt til at bruge billedet i markedsføring samt paa sociale medier. Ønsker I ikke at vi benytter billedet, bedes I gøre os opmærksomme herpaa.

Vi gør opmærksom paa at Værelse 13 er et raat og uopvarmet værelse, hvilket betyder at man kan blive beskidt undervejs og at vi anbefaler varmt og praktisk tøj.

Læs venligst Hotel Trappeds handelsbetingelser inden De bestiller.

Værelse 13 er en 5'er paa Hotel Trappeds Skræmme-Barometer (0 = Overhovedet ikke Skræmende til 10 = Det Værste Hotellet kan udsætte Dem for), grundet de mørke og dystre kulisser. 

Anbefal gerne Værelse 13 til Deres venner og andre Gæster, men fortæl dem, for Deres egen skyld, ingen løsninger. De vil jo ikke have at Deres venner faar en bedre tid end Dem, vel?

Vi gør opmærksom paa at Hotel Trappeds omraade og Værelser er video-overvaaget.

 

Tekniske Fakta:

Over 2 aars udvikling.

Over 1 aar bygge-arbejde.

Over 900m kabel/ledning-føring.

Over 128 i/o porte.

Over 80 programerings-timer.

Nyd et Soundtrack paa over 70 minutter, paa 20 indbyggede højtalere.

Værelse 13, er en Eksklusiv oplevelse De ikke kan prøve andre steder!