Kære Gæst... Hvis De og Deres hold kan gøre det hurtigere end 47 min. i Værelse 13 giver vi dem Deres ophold i Værelset helt GRATIS!!!

(Gælder kun første gang De prøver Værelset. De faar beløbet paa et Gavekort.)

Værelse 13 - Kampen mod Mefisto

 

Det var i Værelse 13 den store Brand begyndte i 1919, Branden der ødelagde store dele af Det Gamle Hotel Trapped og forsagede 52 menneskers død, baade Gæster, Ansatte, Voksne og Børn. Ved den langvarige genopbygning af Hotellet, forsøgte man af flere omgange at genopføre Værelse 13, men det var umuligt og flere personer forsvandt sporløst derinde og da Hotelejeren og hans Hustru mente at Værelse 13 var ondt, blev det lukket af og forseglet omhyggeligt.

Til tider kan man stadig høre den stakkels lille Pige frk. Alice græde inde i Værelse 13, Alice boede paa Værelse 13 den Nat hotellet brændte og hun slap ikke ud i live.  

Værelse 13 skulle efter sigende ogsaa have en hemmelig forbindelse til det Gamle Sindssyge Hospital, som ellers blev lukket i 1895.

Hotelejeren udtaler:

"Vi tror at Mefisto, Djævlen har en enorm stor tilknytning til Værelse 13, hvor han holder den stakkels lille piges Sjæl fanget i alt hans ondskab. Mange har igennem aarene forsøgt at uddrive Mefisto for at rede Alices Sjæl fra Mefistos ondskabsfulde klør.

Den Hemmelige Loge har gennem tiden ogsaa forsøgt at uddrive det onde, det er dog stadig ikke lykkedes for nogen... Det er derfor pragtfuld der stadig er Gæster der ønsker at gøre et forsøg!"

(Læs evt. Den Sande historie om Hotel Trapped her.)

v13 toilet

Kender De sagnet om Mefisto? 

 Værelse 13 - Kampen mod Mefisto, er den flotte men dyster fortælling om den 11 aarige pige frøken Alice Sølvquist, der mistede sin Sjæl til Mefisto.

Mefisto er den ondeste onde, Djævlen selv. Han har indfundet sig paa Hotellet og Kolding Gamle Sindssygehospital grundet alle de onde gerninger, der i tidens løb er blevet udøvet af bl.a. Overlæge J.H Seidelin og de andre grufulde Læger og Sygeplejersker, der har huseret der i tidens løb.

Mefistos ondskab har et meget stærkt greb over hele omraadet og mange mener at det var ham, der i 1919 startede Branden paa Hotel Trapped. I det brændende Værelse 13 boede Alice sammen med hendes Barneplejerske Frk. Bodil Hansen. De forsøgte forgæves at undslippe flammerne, men det lykkedes ikke... Alice forsvandt sporløst i Branden og hendes unge sjæl blev fanget af Mefistos Ondskab.

Mange har sidenhen forgæves forsøgt at rede Den Unge Piges Sjæl, men de er alle, af uvisse grunde, aldrig kommet ud af Værelse 13 igen. 

I har nu muligheden for at kæmpe jer vej ind i det forsejlede Værelse, og med Jeres kløgt, vinde kampen imod Mefistos ondskab og rede Alices Sjæl ud af Mørket.

Værelse 13 - Kampen mod Mefisto er en flot visuel fortælling, hvor De skal den lange vej frem til Mefistos Kammer, og Bekæmpe Det Onde.

 

v13 toilet

Endnu et helt unikt Værelse:

Dette er ikke bare et almindeligt Escape Room, Værelse 13 er en helt unik Rejse, fyldt med spændende og anderledes opgaver igennem Værelse 13 og videre ud paa Det Gamle Sindssgehospital.

Denne gang sætter Hotel Trapped standartet endnu højere, for hvad der er muligt i et Escape Room, og De faar i Værelse 13 en Spændende og helt Eksklusiv Oplevelse, som De ikke faar andre steder!

(Se vores mange 5-stjernede anmeldelser af Værelse 13, paa Google, Facebook og TripAdvisor)

 

Bestil online her, ved at telefonerer paa: 4242 1014, eller med elektronisk brev paa Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 2021 05 20 v13 Jomfru Maria 1050x600

Fakta om Værelse 13:

Antal Gæster i Værelset: 2-6 Gæster

Anbefales: Fra 13 aar.

De maa ikke være bange for: Mørke, Høje lyde og Høj Musik.

Fysisk bevægelse: I dette Værelse skal der kun kravles meget kort, ca. 1 meter og man skal kunne bevæge sig rundt ved egen hjælp.

Varighed: Maks. 60 minutter i Værelset + introduktion og afsluttende snak.

Vi gør opmærksom paa at Værelse 13 er 100% paa dansk.

 

Ved ankomsten tages der altid et gruppebillede af jeres hold, dette billede sendes gratis til jer via SMS og Hotel Trapped er berettigt til at bruge billedet i markedsføring samt paa sociale medier. Ønsker I ikke at vi benytter billedet, bedes I gøre os opmærksomme herpaa.

Vi gør opmærksom paa at Værelse 13 er et raat og uopvarmet Værelse, hvilket betyder at man kan blive beskidt undervejs og at vi anbefaler varmt og praktisk tøj.

Læs venligst Hotel Trappeds handelsbetingelser inden De bestiller.

Vi gør opmærksom paa at Hotel Trappeds omraade og Værelser er video-overvaaget.

 

2021 05 20 v13 Quijabræt 1050x600

Tekniske Fakta om Værelse 13:

Over 2 aars udvikling.

Over 1,5 aar bygge-arbejde.

Over 900m kabel/ledning-føring.

Over 128 i/o porte.

Over 80 programerings-timer.

Nyd et Soundtrack paa over 70 minutter, paa 20 indbyggede højtalere.

Værelse 13, er en Eksklusiv oplevelse De ikke kan prøve andre steder!

- - - - -

 Hotel Trappeds Stemnings-Barometer: 5

0 = Overhovedet ikke Skræmmende    -    10 = Det Værste Hotellet kan udsætte Dem for