• DKs Bedste
  • Værelse 7
  • Illusionisten
  • Som noget nyt kan De nu prøve Værelse 7 som Niveau 1 paa vores Stemnings-Barometer. De skal bare bestille normalt og gøre os opmærksom paa at De ønsker dette Niveau ved ankomst til Hotellet.
  • Reserver Deres ophold nu!

Kære Gære... Hvis De og Deres hold kan gøre det hurtigere end 47 min. i Værelse 7 giver vi dem Deres ophold i Værelset helt GRATIS!!!

Velkommen til Værelse 7 - Hotellets Hyggeligste Værelse.

Med Værelse 7 sætter vi standarten højt og vi garanterer Dem en helt unik oplevelse, ud over det sædvanelige.

Dette er et Escape Room paa en helt ny maade og I kan forvente en times underholdning i særklasse med en deltaljegrad som ikke ses andre steder.

Se vores hundredevis af 5-stjernede anmeldelser af Værelse 7: Illusionisten, paa Google, Facebook og TripAdvisor.

Værelse 7 er meget stemningsfuldt med Niveau 3 paa vores Stemnings-Barometer der gaar til 10. Som noget helt nyt kan Værelse 7 nu ogsaa prøves som Niveau 1. Hvis De ønsker dette niveau skal De gøre opmærksom paa det ved ankomst til Hotellet.

 

2021 05 20 Sengen 1050x600

 

Scenen er sat til 1920'ernes Kolding. I Værelse nr. 7 paa Hotel Trapped holder den Verdensberømte Illusionisten Alex Weyer til. Hr. Weyer kom til Hotellet i 1927 for at udfører sit store Illusionist Show.

Hr. Weyer vidste ikke at Hotellet bag facaden var ondt og han blev mere og mere opslugt af dette paa overfladen prangende Hotel. Hr. Weyer har ikke forladt Hotellet siden...

(Læs evt. "Den Sande Historie bag Hotel Trapped" her)

 

De og Deres hold har en aftale med den højt respekterede Illusionist og I ankommer som Gæster til Hotellet, hvor I vil blive lukket ind paa Hr. Weyers Værelse. Men I er blevet snydt, Hr. Weyer er der ikke og døren lukker bag Jer! I er nu fanget i Illusionistens Værelse, og et ur begynder at tælle ned! I har nu 60 minutter til at finde og løse de utallige opgaver og finde en vej ud af Hr. Weyers Værelse. Men hvordan kommer I ud af et Værelse uden andre døre?

Kan De og Deres venner/familie/kollegaer klare Den Store Illiosionist Alex Weyer's opgaver og finde en vej ud fra hans Værelse inden tiden render ud? Mon ikke Den Store Illusionist har et Es i ærmet for at forhindre Jer i det?!

Gør Dem klar til 60 minutters spændende samarbejde og teamwork, hvor De og Deres hold skal forsøge at bevare overblikket for at bevare den mindste chance for at overvinde Alex Wayer og Værelse 7.

Lykkedes det ikke, vil Jeres sjæle blive taget fra Jer og overgaa til Hotellets lidt mere mørke side.

 

2021 05 20 Klaveret 1050x600

 

Er I flere end 6 Gæster?

Saa kan I indeles i flere hold, og kan paa denne maader konkurrere imod hinanden paa tid. Dette er virkelig sjovt, og frembringer straks konkurrence-genet i alle. Vores Værelse er opbygget saadan at man kan konkurerer mod hinanden selvom man er i 2 forskellige Værelser. I kan ogsaa vælge alle at prøve samme Værelse, dette tager dog 1 time pr. hold. Men et hold er inde i et Værelset kan de øvrige Gæster underholde sig med vores fine samling af brætspil, flipper- og retro-maskiner. Der kan tilkøbes vores fine kaffe og kagebord som er rigtig hyggeligt at sidde ved.

Bestil online her, eller ved at tefonerer til os paa: 4242 1014, eller som brev paa Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

(Ved betaling med EAN-nummer vedlægges et gebyr paa kr.100,00)

 

2021 05 20 Kongen og Droningen 1050x600

 

 Fakta om Værelse 7:

Antal Gæster i Værelset: 2-6 Gæster.

Anbefales for alle fra 8 aar dog ikke hvis De er bange for mørke og høje lyde, De maa ikke have daarlig knæ, lide af klaustrofobi eller være MEGET kraftig overvægtig.

Varighed ca. 60 minutter + introduktion og afsluttende snak.

Ankom højst 10 minutter før Deres bestilte tid. Hvis De ankommer tidligere vil De kunne blive mødt af en laast Port eller dør.

Ved ankomsten tages der altid et gruppebillede af jeres hold, dette billede sendes gratis til jer via SMS og Hotel Trapped er berettigt til at bruge billedet i markedsføring samt paa sociale medier.

Ønsker I ikke at vi benytter billedet, bedes I gøre os opmærksomme herpaa.

Læs venligst Hotel Trappeds handelsbetingelser inden De bestiller.

Hvis De og Deres hold har prøvet Værelse 7 før, kan I sagtens prøve Værelset igen, Værelset har flere forskellige sværhedsgræder alt efter antallet af Gæster samt om nogle af Gæsterne har prøvet værelset 1 eller 2 gange før.

Anbefal gerne Værelse 7 til Deres venner og andre Gæster, men fortæl dem, for Deres egen skyld, ingen løsninger. De vil jo ikke have at Deres venner faar en bedre tid end Dem, vel?

Vi gør opmærksom paa at Hotel Trappeds omraade og Værelser er video-overvaaget.

 

Stemningsbarometer2

VikAppointments Services

VikAppointments Employees Grid