Den Sande historie om Hotel Trapped.

Aaret er 1929 og Hotel Trapped er genaabnet efter den voldsomme og frygtelige Brand, der opstod i Øst Fløjen, Natten til den 13. Januar 1919, hvor 52 Gæster omkom.

 

Man mener at det var et meget voldsomt og nærmest uforklarligt uvejr hvor flere Lyn slog ned i Hotellet, som startede Branden. Hotellet blev meget beskadiget, men Hotelejeren og hans Hustru valgte af hensyn til Familiens omdømme, at faa bygge Hotellet op igen efter Branden. Hele genopbygningsfasen tog adskillige aar og var plaget af uforklarlige og grusomme dødsfald. Flere Personer forsvandt sporløst og andre blev som besat af Ondskab. Med tiden var det nærmest som om, at Hotellet havde faaet sin egen Sjæl og en Magt der var saa stor, at Hotellet selv kunne bestemte hvilke Personer det ville lukke ind… og hvilke Personer det ville lukke ud igen.

 

Ved Hotellets genaabning i 1929 fremstod Hotel Trapped prangende, elegant og yderst luksuriøst, men lige bag facaden lurede Ondskaben. Alle Gæster der ikke kom ud i tide, vil miste deres Sjæl og Forstand som ville overgaa til Hotellets Mørke Side.

Hele Øst Fløjen er endnu ikke blevet istandsat efter Den Store Brand og Hotelejeren og hans Hustru har opgivet denne del af Hotellet, som gemmer paa en voldsom Ondskab. Døren ind til Værelse 13, som ligger paa Gangen i Øst Fløjen har Hotelejeren og hans Hustru valgt at laase og forsejle med en Bjælke, for at ingen skal forvilde sig derind, da Ondskaben i dette Værelse ligger som en tæt Dyne, som opsluger alt hvad der kommer i dens nærhed. Hotelejeren har udtalt at det er vigtigt at Døren ind til Værelse 13 forbliver lukket, da Ondskaben strømmer ud af en aabning, som Den Store Brand forårsagede, imellem Værelse 13 og det Gamle Sindssygehospital.

 

 

Tilbage i middelalderen blev omraadet hvor Hotel Trapped ligger i dag, brugt til Kirkegaard for byens fattige. Paa Kirkegaaren blev der i aarhundrede udført forskellige ritualer, hvor man tilbad Mefisto som er det ondeste onde, Djævlen selv.

 

I 1700-tallet aabnede Kolding Sindssygehospital paa Den Gamle Kirkegaardsgrund, uden at de gamle Grave blev fjernet og det var tydeligt at Mefisto, fortsat havde en stor tilknytning til dette omraade. Paa Sindssygehospitalet herskede Den Berygtede Overlæge J.H. Seidelin, som menes at være besat af Mefisto. Dr. Seidelin foretog mange frygtelige og uhyggelige eksperimenter og han havde paa intet tidspunkt nogen intension om at helbrede de Indsatte, men nød i stedet at lade de Sindssyge lide en pinefuld død i hans utallige Eksperimenter.

Sindssygehospitalet lukkede i 1895 og stod tomt i mange aar før Familien With købte i 1907 bygningerne og omdannede dele af Sindssygehospitalet til det eksklusive Hotel Trapped. Hotellet blev igennem aarene besøgt af mange velhavende og kendte Mennesker og Hotellet var frem til Branden i 1919 anerkendt som et af de mest luksuriøse Hoteller i Verdenen.

Mefisto, har fortsat en kæmpe magt over hele omraadet hvor Hotel Trapped ligger, og hvor frygtelige ulykker og forbrydelser bliver ved med at ramme Hotellets Gæster og Mefisto fastholder paa uforklarlig vis Hotellet i tidslommen 1929.

 

 

Ifølge flere beretninger har Den Hemmelige Loge (DHL for kort) flere gange igennem tiden forsøgt at bekæmpe Mefisto paa det Gamle Kirkegaardsomrade, dog umiddelbart uden susses, det er dog meget begrænset hvad der er af oplysninger om Den Hemmelige Loge og hvad den har foretaget sig igennem tiden.

Der er flere der har nævnt Hotelejeren som en del af Den Hemmelige Loge, han benægter dog et hvert kendskab til den, naar han er blevet spurgt, men De kan jo prøve ved Deres næste besøg...

Men et er sikkert, Hotel Trapped vil til evig tid give alle sine Gæster spændende, uforglemmelige og helt Unikke Oplevelser!