Bræt- & Retrospil

OSB:

Hotel Trappeds store Bræt-spil Café er desværre lukket ned pga. Corona-situationen.

Vi ved desværre ikke paa nuværende hvornaar den gen-aabner.

 

For kun 50 kr kan De spille en helt dag i vores store hyggelige Retro- og Brætspils Café!

Dette inkluderer vores store samling af Flipper-maskiner, Bib-Bib Spil, C64 og Amiga, og over 500 Brætspil!  

 mde

 Hotel Trapped's Retro- og Spil- Café er stedet hvor De sammen med venner og familie kan nyde nogle hyggelige timer med nye, spændende brætspil, kortspil, figurspil mm. Derudover indeholder Spil Caféen ogsaa retro-arcade spil, saasom flippermaskiner, Game & Watch-spil (Bip-bip spil), C64, Atari, Amiga og NES.

 Spil Caféen er ogsaa det oplagte sted at møde nye mennesker med samme interesser og et rent Slaraffenland for alle der elsker at spille, uanset om De er rutineret Brætspiller eller har brug for at blive introduceret for nye og mere udfordrende spil. Der vil være mulighed for at vi lære Dem et nye spil, saa De er fri for at sidde med lange spillevejledninger og miste modet til spillet inden De er kommet rigtig i gang. De skal dog selv rydde spillet pænt op efter brug.Vi gør dog opmærmsom paa at hvis De ankommer selv for at spille Brætspil, kan vi ikke garanterer at der er andre De kan spille med.

Skulle De ikke naa at blive færdig med et brætspil, kan De reserverer spillet og pladsen til gangen efter, og fortsætte Deres spil.

Hvis De har planer om at besøge os kan De med fordel ringe til os, eller sende os en sms paa 4242 1014, med hvor mange De vil kommer. Saa reserverer vi en plads til Dem.

De maa gerne medbringe egne brætspil, med ikke egne drikkevarer.

I løbet af aaret, vil Spil Caféen ogsaa afholde turneringer, afholde arrangementer og temadage med bestemte spil.

 

Aabningstider:

Spil Caféen er hver lørdag fra 11:00 til 17:00

 

Priser:

50 kr pr. Gæst. (over 14 aar)

150 kr. for en Familie med 2 voksne og 2 Børn (under 14 aar)

Børn under 14 aar, kun ifølge med Voksne.