Den Store Bræt- og Retro- SpilCafé

OSB:

Hotel Trappeds Bræt-spil Café er desværre lukket ned pga. Corona-situationen.

 

For kun 95 kr kan De spille en helt dag (i Spil-Caféen aabningstider) i vores store hyggelige Retro- og Bræt-spils Café!

Dette inkluderer vores store samling af Flipper-maskiner, Bib-Bib Spil, C64 og Amiga, og over 600 Brætspil!  

 mde

 Den Store Retro- og Spil-Café...

...er stedet hvor De sammen med venner og familie kan nyde nogle hyggelige timer med nye, spændende brætspil (vi har over 600 forskellige), kortspil, figurspil mm.

Derudover indeholder Spil Caféen ogsaa en stor samling af Retro Arcade spil, saasom Flippermaskiner, Game & Watch-spil (Bip-bip spil), Amiga, C64, Atari 2600, NES (Nintento 8bit) samt en stor udstilling med gamle sjældne maskiner.

 Spil Caféen er ogsaa det oplagte sted at møde nye mennesker med samme interesser og et rent Slaraffenland for alle der elsker at spille, uanset om De er rutineret Brætspiller eller har brug for at blive introduceret for nye og mere udfordrende spil. Vi gør dog opmærmsom paa at hvis De kommer selv for at spille Brætspil, kan vi ikke garanterer at der er andre De kan spille med. De skal selv rydde spillet pænt op efter brug.

Skulle De ikke naa at blive færdig med et brætspil, kan De reserverer spillet og pladsen til gangen efter, og fortsætte Deres spil.

Hvis De har planer om at besøge os kan De med fordel ringe til os, eller sende os en sms paa 4242 1014, med hvor mange De vil kommer. Saa reserverer vi en plads til Dem.

De maa gerne medbringe egne brætspil, med ikke egne drikkevarer. Sodavand og slik kan købes i vores Købmands-varer Butik.

I løbet af aaret er planen, at Spil Caféen vil afholde turneringer, arrangementer og temadage med bestemte spil og maskiner.

 

Aabningstider:

Spil Caféen er hver lørdag fra 11:00 til 17:00

 

Priser:

95 kr pr. Gæst. (over 14 aar)

300 kr. for en Familie med 2 voksne og 2 Børn (under 14 aar)

Børn under 14 aar, kun ifølge med Voksne.